| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
Forum Dyskusyjne Portalu Mrooczlandia -> Fora około-tematyczne -> Niewyjaśnione |
![]() ![]() ![]() |
| honeybunny09 |
|
||||||||||||||||||||||||
|
bylo juz kilka takich tematow wiec widze ze moja sprawa nie jest odosobniona bedac dzieckiem codziennie w nocy widzialam czarne postacie chodzace z jednej strony pokoju do drugiej, obserwowalam je codziennie, ktoregos dnia jedna zaczela sie zblizac i przybrala ksztalt mojego brata, ktory spal obok, sprawdzilam czy zyje bo sie przestraszylam ale oddychal, ta istota podesza pod moje lozko i patrzyla sie na mnie nie pamietam dokladnie wzroku ale chyba byla zagubiona zdziwiona zaciekawiona mna(reki sobie uciac nie dam) zaczelam mrugac(tak bylo w bajkach a bylam mala:)) ale nie zniknela i dotknela mnie w stope, poczulam to jako laskotanie i zniknela, to byl chyba ostatni raz jak widzialam postacie.... co o tym myslicie, bo gnebi mnie to od lat czy to bylo urojenie dzieciecego umyslu czy cos wiecej?????
|
||||||||||||||||||||||||
| Xioronir |
|
||||||||||||||||||||||||
|
Sądzę, że Twój brat może miał nieświadome OOBE? Ale, że jakiś duch przybrał jego twarz. Nigdy o tym nie słyszałem.
|
||||||||||||||||||||||||
| Narcyza_ |
|
||||||||||||||||||||||||
|
honeybunny09..Moim zdanie książki rozwiążą twój problem .Każdemu się zdarza (chociaż raz w życiu) coś dziwnego,poczytaj sobie z dziedziny Parapsychologii:) Pozdrawiam
|
||||||||||||||||||||||||
|
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |