| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
Forum Dyskusyjne Portalu Mrooczlandia -> Magia -> Magia - Praktyka |
| (2) 1 [2] ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| Solnik |
|
||||||||||||||||||||||||||
|
Popieram. Tak w ogóle to wiek jest podany w moim profilu. To wie ktoś na temat Liber Kaos ? |
| Meeron |
|
|
Z więkiem idzie w parze doświadczenie, więc to ile masz lat na liczniku wyraźnie wpływa na ludzką psychikę, potrzeby. Np. Dziecko ma zainteresowania ogólne ( na tym etapie poznajesz otaczający Ciebie świat, dochodzi do pierwszych kontaktów z otoczeniem), jak dojżewasz, to zmienia sie w tobie praktycznie wsyztek, gust, sposób postrzegania świata, zainteresowania, czy też smak. Z czasem przestajesz myslec o zabawach i starasz się założyc własną rodzinę ( ponieważ Twój zegar biologiczny wskazuje Ci na taka potrzebe). Jak już jestes stary i niedołęży, to jedynym twoim zainteresowaniem jest wiara, pracujesz nad swoja duchowościa, ponieważ wiesz ze śmierć się zbliża...Proste? :czarodziej: |
| Xioronir |
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
Po części to prawda. Ale nie to miałem na myśli. Ja byłem jakiś inny. Np. wszystkich moich rówieśników interesowały samochody, skutery-jednym słowem, motoryzacja. Mnie to nigdy nie interesowało. Jeśli już, to wolałem się bawić lalkami i moczyć je w wannie. :D xD Choć za grosz nie miałem zainteresowań. No to powiesz mi, dlaczego staje się kawalerem? Tak mój zegar biologiczny czuje potrzebę? Pozdrawiam |
| Meeron |
|
|
W usa uznali by to za przejaw przemocy w rodzinie, oraz za znęcanie sie nad dzieckiem, które ukazuje swoje kłopoty emocjonalne poprzez gnebienie lalek barbie :czarodziej: na szczęście nie zyjemy w tym pustym kraju...
Różni ludzie potrzebują różnych doznań. Niektórzy lubia przedstawicieli przeciwnej płci, inni czują sie dobrze w związkach z osobamy ich własnej płci. Jedni szybko znaldują sobie kogos do pary i starają się o dzieci, inni czekaja z tym dość długo, a jeszcze inni wogóle nie maja potrzeby na obcowanie z innymi ludkami ( słyszałes może o białych związkach?:) ). Każdy ma swoje indywidualne potrzeby, co nie zmienia jednak faktu że z wiekiem wzrasta ludzkie doświadczenie. :czarodziej: |
| Xioronir |
|
||||||||||||||||||||||||
|
Ojej, a Ty z tym USA. Nie słyszałem o tym... Mało wogóle słyszę o United States of America. Przykro mi. Choć chciałbym więcej usłyszeć newsów. Widać, że jesteś bardzo związany z Ameryką.
Nie słyszałem o białych związkach. Ach... miłość - nie moja półka. Choć może i uwierzę w ten "zegar". Choć tylko dałem Ci przykład. To my wybieramy sobie życie. To my kierujemy się własnymi ścieżkami. I to my mamy wybór w naszym życiu, nieprawdaż? |
||||||||||||||||||||||||
| Meeron |
|
|
Prawdaż;) Ale jako "zegar bilogiczny" okreslone są potrzeby naszego organizmu, które koduje pewien obszar naszego mózgu. Jest to tak zwany cykl biologiczny;)
Nie przepadam;) Wole narody słowiańskie :czarodziej: |
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |